e brendshme-bg-1

Lajme

 • Pjesëmarrje e mrekullueshme në Ekspozitën KBC në Shanghai, Shanghai, Kinë – 7-10 qershor 2023

  Pjesëmarrje e mrekullueshme në Ekspozitën KBC në Shanghai, Shanghai, Kinë – 7-10 qershor 2023

  Ekspozita KBC e Shanghait hap dyert e saj për profesionistët e industrisë dhe audiencat e përgjithshme, duke shfaqur risitë dhe përparimet më të fundit në fushat e teknologjisë, prodhimit dhe shërbimeve të biznesit.E mbajtur në Qendrën Ndërkombëtare të Ekspozitës së Shangait, ngjarja vjetore ...
  Lexo më shumë
 • Pasqyrë me gjatësi të plotë me drita LED: Ide për pasqyra DIY, dizajne të kota dhe dekorimi”.

  Më 1 maj, 1994, u themelua një kompani me misionin e prodhimit të mallrave të banjës së nivelit të lartë dhe produkteve të përpunuara të qelqit.Tani, e njëjta kompani është krenare të prezantojë produktin e saj më të fundit: një pasqyrë të bukur me gjatësi të plotë me drita LED.Kjo pasqyrë selfie është perfekte për ata që janë...
  Lexo më shumë
 • Si të ruani pasqyrën në banjë çdo ditë

  Edhe pse pasqyra në banjë nuk është shumë praktike, ajo është gjithashtu një artikull shumë i rëndësishëm.Nëse nuk i kushtoni vëmendje, mund të shkaktojë dëmtim të pasqyrës.Prandaj, të gjithë duhet ta mbajnë pasqyrën në banjë çdo ditë, ndaj duhet t'i kushtojmë vëmendje.Atëherë çfarë duhet të bëjmë?Çfarë një...
  Lexo më shumë
 • Aplikimi i ndërprerësve induktiv

  Aplikimi i ndërprerësve induktiv

  Pasqyra e dritës LED ka lindur për më shumë se 10 vjet, në këtë periudhë 10-vjeçare, industria e pasqyrave të dritës LED ka përjetuar zhvillim dhe reformë të jashtëzakonshme, veçanërisht në disa funksione, si rritja e shumëllojshmërisë së çelsave dhe multimedias.Aktualisht, çelësi ynë më i avancuar është ...
  Lexo më shumë
 • Prezantimi i çelësit me prekje të pasqyrës së dritës LED

  Prezantimi i çelësit me prekje të pasqyrës së dritës LED

  Me popullaritetin e pasqyrave me dritë LED në dekorimin e shtëpisë, gjithnjë e më shumë familje zgjedhin të përdorin pasqyra me dritë LED në banjën e tyre, të cilat janë më të dobishmet për ndriçimin dhe gjithashtu mund të luajnë një rol në zbukurimin e banjës.Roli i atmosferës, dhe më pas është problemi i zgjedhjes...
  Lexo më shumë
 • Si të zgjidhni një pasqyrë të mirë?

  Si të zgjidhni një pasqyrë të mirë?

  Me zhvillimin e shkencës dhe teknologjisë, ka gjithnjë e më shumë lloje të proceseve të prodhimit të pasqyrave, dhe ka gjithnjë e më shumë lloje të pasqyrave në treg, kështu që si duhet të zgjedhim një pasqyrë të mirë?Historia e pasqyrave ka qenë më shumë se 5000 vjet.Pasqyrat më të hershme ishin prej bronzi ...
  Lexo më shumë