внатрешен-бг-1

Вести

 • Прекрасно учество на изложбата KBC во Шангај Шангај, Кина - 7-ми - 10-ти јуни 2023 година

  Прекрасно учество на изложбата KBC во Шангај Шангај, Кина - 7-ми - 10-ти јуни 2023 година

  Изложбата KBC во Шангај ги отвора вратите за професионалците од индустријата и за општата публика, прикажувајќи ги најновите иновации и напредок во областа на технологијата, производството и деловните услуги.Одржана во Шангајскиот меѓународен експо центар, годишниот настан ...
  Прочитај повеќе
 • Огледало со целосна должина со LED светла: Идеи за DIY огледала, дизајни за суета и украсување“.

  На 01 мај 1994 година, основана е компанија со мисија за производство на врвни производи за бања и преработени производи од стакло.Сега, истата компанија со гордост го претстави својот најнов производ: прекрасно огледало со целосна должина со LED светла.Ова суетно селфи огледало е совршено за оние кои се...
  Прочитај повеќе
 • Како да го одржувате огледалото во бањата секој ден

  Иако огледалото во бањата не е многу практично, тоа е и многу важен предмет.Ако не обрнете внимание на тоа, може да предизвика оштетување на огледалото.Затоа секој треба секојдневно да го одржува огледалото во бањата, па затоа мора да внимаваме на него.Тогаш што да правиме?Каков...
  Прочитај повеќе
 • Примена на индуктивни прекинувачи

  Примена на индуктивни прекинувачи

  Огледалото со LED светло е родено повеќе од 10 години, во овој 10-годишен период, индустријата за огледало со LED светло доживеа огромен развој и реформи, особено во некои функции, како што е зголемувањето на разновидноста на прекинувачи и мултимедија.Во моментов, нашиот најнапреден прекинувач е ...
  Прочитај повеќе
 • Воведување на прекинувач на допир со огледало со LED светло

  Воведување на прекинувач на допир со огледало со LED светло

  Со популарноста на ретровизорите со LED светло во уредувањето на домот, сè повеќе семејства избираат да користат огледала со LED светло во своите бањи, кои се најкорисни за осветлување и можат да играат улога и во разубавувањето на бањата.Улогата на атмосферата, а потоа тука е и проблемот на избор...
  Прочитај повеќе
 • Како да изберете добро огледало?

  Како да изберете добро огледало?

  Со развојот на науката и технологијата, има се повеќе видови процеси на производство на огледала, а на пазарот има се повеќе видови на огледала, па како да избереме добро огледало?Историјата на огледалата трае повеќе од 5.000 години.Најраните огледала биле бронзени ...
  Прочитај повеќе